Grand Canyon in full glory
Door: kfijneman
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
30 Mei 2012 | Verenigde Staten, Grand Canyon Village
Onderweg hebben we een aantal hele leuke mensen ontmoet. Bob en Muriel uit Texas. We hebben een hele tijd met ze zitten kletsen en bij het afscheid wilde Bob graag een gebed voor ons doen om ons een goede reis te wensen. We hebben afscheid van hen genomen en ook hen een veilige reis gewenst. In de bus terug hebben we een vrouw ontmoet die eigenlijk uit Nederland kwam, maar al 38 jaar in Amerika woonde. Ze vertelde ons dat Oregon ook een hele mooie plek was om heen te gaan, dus die onthouden we voor een eventuele volgende reis!
Eenmaal terug hebben we vroeg op de avond wat gegeten, zodat we daarna konden vertrekken naar Yavapoi Point. Hier hebben we gekeken hoe de zon onder ging en de canyon zich in een schaduw hulde...
Morgen rijden we richting Sedona om daar 1 nachtje te verblijven.
31 Mei 2012 - 04:02
Wilma En Ben:
Leuk zon drukke dag en ook mooie fotos wat een geweldige trip tot nu toe om je leven lang niet te vergeten
Veel plezier daar en tot de volgende keer
XX Wilma en Ben -
01 Juni 2012 - 11:14
Joke Andrik:
Wouw gave foto's zeg, lijkt me super daar als ik zo jullie reisverslagen lees, geniet ervan samen!